Press "Enter" to skip to content

Apartman átalakítás: Elegáns és kreatív Brooklyn -apartman

Daniel Saponaro, a Hutch női ruházati cég tulajdonosa mindig is szerette a brooklyni lakást, amelyet férjével, Kyle Hutchison -nal, egy felsőoktatási tanácsadó cég vezető alelnökével oszt meg. Élvezik az ideális elhelyezkedést, az 1050 négyzetméteres (New York-i színvonalú palotai) és a gyönyörű fákkal szegélyezett utcát. Az elmúlt kilenc évben Daniel tudta, hogy fel akarja frissíteni a teret, és az ötleteket a fejében tartotta.

Azt mondja: „Mivel olyan régen éltünk ott, elég könnyű volt meghatároznom, hogy mi emelné fel a lakást, hogy hosszú távon élhető legyen. Évek óta gondolkodtunk ezen, szóval készen álltam! ”

Az átalakítás előtt Daniel „nyugodt, tiszta vonalakat, fehér és színes pattanásokat” és „modern hangulatot, otthonos kényelmet” képzelhetett el. Vizuális emberként láthatta az elrendezést és a dekorációt, de férje a végtermék elképzelésével küzdött. Ekkor Daniel a Modsy nevű webes modellező szolgáltatáshoz fordult, amely segített a párnak a tér vizualizálásában és stílusában. 3D -s rendereléseket hoznak létre egy térből, amely végül majdnem megegyezik a befejezett felújításokkal (ahogy itt látható).

  • 06 -tól 01

    Előtte: Egy kicsit hiányos

    Szerencsére, amikor Daniel és Kyle nekiláttak a lakásuk átalakításának, jó csonttal dolgoztak. Az épületet 1932 -ben építették az eredeti Waldorf Astoria szálloda újrafelhasznált téglájából. Mivel lakásuk annyira „jól karbantartott” volt, és „gazdag története” volt, mint Daniel mondja, célul tűzték ki a lakás modernizálását.

    A házaspár a lakás kora, háború előtti jellegzetességeinek átalakítására törekedett, mint például az ajtók körüli díszítés, amelyet számtalan festékréteg borított, régimódi boltívek, a felső világítás hiánya és a falak, amelyek megakadályozták a nyitott elrendezést.

    Folytassa az alábbi 6 -ra: 6.

  • 06 -tól 02

    Utána: Élénk és fényes

    A lakás elképesztő 80% -ának felújítása után könnyű, friss és szellős. Több falat lebontottak, és az eredeti ajtókat kicserélték. Az ajtókereteket és a díszléceket megtartották, és egy hétig tartó kezelésen estek át, amely az összes festékréteget az eredeti oxidált fémre vonta le, ami szemet gyönyörködtető márványos megjelenést eredményezett. A természetes fényt a süllyesztett fényekkel maximalizáltuk. A padlót lecsupaszították, és most foltot tartalmaznak, amely kiegészíti az új szekrényt. És az elrendezés teljesen megváltozott, és megnyitotta a konyhát, hogy helyet biztosítson az ülőhelyekkel. A folyamat körülbelül két hónapig tartott, és ma már ők ketten nem lehetnek elégedettebbek az eredménnyel.

    Folytassa az alábbi 6 -ra: 6.

  • 03 06

    Utána: Meghívó tér

    Daniel azt mondja: „Biztos akartam lenni abban, hogy a lakás újnak, modernnek, tisztának, ropogósnak, hozzáférhetőnek, világosnak és szórakoztatónak tűnik. Hiszem, hogy elértük. ” És ezt el is érték, egy új étkezővel, amely tökéletes a szórakoztató összejövetelekhez. A klasszikus dióasztal mélységet kölcsönöz a szellős térnek, élénk dekorációs elemekkel kiegészítve, amelyek beszélgetésként szolgálnak. Az örömteli sárga pintyekkel tarkított Joseph Bradley műalkotás dekoratív horgonyként működik.

    „Mindenki először azt mondja, amikor belép, hogy milyen hatalmas a lakás” – mondja Daniel. „1050 négyzetméteres lakása a New York -i szabványok szerint már nagy volt, de az egyes szobák szétválasztásától való eltávolodás valóban lehetővé teszi az alaprajz terjedelmének bemutatását. Ezenkívül a festmények és a művészet elhelyezése változatos vizuális érdeklődést vált ki, ami segít felhívni a tekintetét a legtávolabbi pontra, majd újra valami másra. ”

    Folytassa az alábbi 6 -ra: 6.

  • 06 -tól 04

    Utána: Bájos részletek

    A házaspár még a konyhájukba is fordult, hogy megmutasson néhány személyiséget, művészi dekorációs darabokkal az elegáns polcokon. Az Anthropologie Wishbone Brackets egy csipetnyi karaktert hoz az egyébként szokványos polcokra. A játékosság érzése tapasztalható ezeken a műalkotásokon keresztül, mint a Trevor Mikula által készített elbűvölő csirke alkotás.

    Folytassa az alábbi 6 -ra: 6.

  • 06 -tól 05

    Utána: Kortárs hűvös

    A lakás hibátlanul ötvözi az eklektikus stílust. A középkor részletei kényelmesen élnek a mai trendek mellett, amelyek itt tanúi lehetnek ezekben a Fazekas Barn Cube Display polcokban. A fehér falak és a világos bútorok reflektorfénybe helyezik a vidám dekorációt és a művészi tárgyakat.

    Daniel azt mondja: „Tudtam, hogy szeretném, ha a lakást semlegesre alapoznák, ezért a természetes elefántcsont két árnyalata mellett döntöttünk – az egyik kissé sötétebb, mint a másik. A fényes, fényes fehér hozzáadásával mindhárom szín önmagában kiemelkedett, és lehetővé tette, hogy a fehér legyen a saját „pop” színe a többi igazi színű pop mellett. ”

    Hozzon létre egy eklektikus galériafalat 6 egyszerű lépésben Folytassa az alábbi 6–6.

  • 06 06

    Otthon a művészeti gyűjtemények bemutatására

    Daniel és Kyle lakásának középpontjában kétségkívül számos művészeti gyűjteményük áll. Az átalakítás óta a nyitott alaprajz és a semleges paletta természetesen színt és kreativitást kelt a falakon.

    Daniel azt mondja: „Határozottan vonzódom a színekhez és az egyensúlyhoz, de vannak giccses és modernebb darabjaink, amelyek igazán jó érzéseket keltenek bennünk.”

    Hozzáteszi, hogy a lakás felújítása során egyik legfőbb célja az volt, hogy bemutathassa Darin R. Gehrke fazekas által készített, több mint 25 teáskanna -készletből álló kiterjedt gyűjteményét. „Körülbelül 10 éve gyűjtjük a munkáit, és úgy gondolom, hogy nálam van a legnagyobb gyűjtemény a teáskannákból” – mondja Daniel. A darabokat mesterségesen mutatják be a Restoration Hardware 1930 -as évekbeli francia bisztró polcán, a Keith Grace által készített fali falfestmény mellett.

    Daniel divat és művészet iránti szeretete most virágozhat a felfrissített lakásban, valamint Kyle -lal közös érdeklődési körei és gyűjteményei. Ahogy Daniel mondja: „A kedvencem a lakásban az, hogy megmutathatom érdeklődésünket a művészet, a kerámia és a dizájn iránt, és továbbra is megtarthatjuk otthonunk hangulatát anélkül, hogy merev, tökéletesen elhelyezett múzeumnak éreznénk magunkat.”

Maradjon biztonságban a lakásfelújítási bontás során ezekkel a tippekkel kapcsolatos témákkal

  • Apartman Living
    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

    + 65 = 74